Sneyers BMW

Voor liefhebbers van BMW of MINI is er in de omgeving van Herentals slechts één adres: Sneyers NV.

 

Het bedrijf is reeds actief sinds 1958 en is toe aan zijn derde generatie management.

De markt verandert vandaag sneller dan ooit en de eigenaar-concessiehouder Filip Sneyers beseft zeer goed dat het bedrijf mee moet evolueren. Daarom investeerden ze fors in nieuwe mensen op nieuwe functies en vernieuwde ze ook een deel van de bestaande infrastructuur. Hierdoor staat er nu een professioneel team in een georganiseerd kader klaar ten diensten van de klant.

Ook de processen werden aangepakt en daardoor kunnen de klanten nu beter dan ooit efficiënt en klantgericht bediend worden.

sneyersVandaag is Garage Sneyers uw onestopshop voor uw BMW of MINI. We verkopen zowel nieuwe als ook tweedehandswagens met erkend label, Premium Selection.

De state-of-the-art werkplaats en volledig nieuwe carrosserieafdeling leveren de juiste omgeving om correct, klasse vol werk te verrichten .

Om de service volledig te maken, beschikken we ook over een carwashinstallatie en een opslagruimte voor de opslag van winter- en zomerwielen .

 

Operationeel directeur Peggy Viskens benadrukt dat het bedrijf er zowel is voor particuliere als professionele klanten. En de 2 groepen worden ook apart benaderd omdat elk zijn specifieke noden heeft.
Op de professionele markt is het onze b2b-verantwoordelijke die uw wensen in kaart brengt. Hij luistert naar uw verhaal en brieft ons verkoopteam, zo krijgt u een aanbod dat helemaal bij u past.

 

Er werd recent nog geïnvesteerd in de BMW i-werkplaats waar ook de elektrische BMW’s de beste service krijgen.

 

De nabije toekomst staat in het teken van verdere uitbreiding van infrastructuur .

Zo wordt in 2016 een nieuwe showroom gebouwd om volledig “ future proof ” te zijn in het kader van BMW en om nog beter klantgericht te wezen en tegemoet te komen aan de wensen en eisen van de klant!

 

 

Contactgegevens

Sneyers NV
Toekomstlaan 12
2200 Herentals
Tel: 014 49.00.49
Website : www.sneyers.bmw.be
Website :  www.sneyers.mini.be
Mail : info@sneyers.net.bmw.be

 

Openingsuren

Showroom:
van maandag tot donderdag: 9:00 uur – 18:30 uur
vrijdag: 9:00 uur – 18:00 uur
op zaterdag: 9.00 uur – 16.00 uur

Receptie:
van maandag tot donderdag: 7:30 uur – 18:30 uur
vrijdag: 7:30 uur – 18:00 uur
op zaterdag: 9.00 uur – 16.00 uur