G & A Motors

Uw wagen, onze zorg!

G&A motors Turnhout = “ Uw Mobiliteitspartner”

G & A

G & A Motors. Teamspirit gebaseerd op race-ervaring.
Bij ons kunnen de klanten rekenen op de superieure service van een hecht team. In elk domein; onthaal, verkoop, werkplaats, carrosserie en onze dienst naverkoop, beschikken onze mensen over de nodige ervaring en knowhow. Voeg daarbij installaties die altijd up-to-date zijn plus de legendarische kwaliteit van BMW, en u begrijpt dat u bij ons de winnaar bent.

 

BMW

De laatste nieuwe technische snufjes, modellen en kleuren? Kom ze ontdekken in onze showroom. Onze verkoop afgevaardigden staan u bij met al uw vragen of plannen met plezier een testrit met u en uw droomwagen. Surf naar www.gamotors.bmw.be en maak kennis met alle BMW modellen.

 

Uitstekende ligging

De optimale klantenservice van de BMW-MINI concessie in Turnhout begint al bij de strategische ligging. Op een boogscheut van afrit 23 van de E34, en op enkele kilometers van het Turnhoutse stadscentrum vindt u onze nieuwe concessie.

U bent van harte welkom!

 

Persoonlijk onthaal: “Receptie aan de wagen” en “quick service”

receptieU rijdt met uw wagen naar het speciaal ingerichte onthaal en u stapt pas uit nadat u aan onze receptionist hebt gezegd wat er aan de hand is. Samen met hem inspecteert u de wagen om te zien wat er moet gebeuren Daarop gaat uw wagen naar de werkplaats.

Dit is in een notendop ons onthaal aan de wagen. U merkt hoe uw contactpersoon de zaken ter harte neemt. En de diagnose gebeurt sneller dan ooit. Deze service ligt in lijn met de filosofie van onze concessie: we zorgen ervoor dat u tot in de kleinste details tevreden bent. In die optiek werken wij ook aan uw wagen.

De “quick service” helpt u onmiddellijk om kleine zaken onmiddellijk te verhelpen. (Oliepeil bijvullen, etc…). Dit kan zelfs, mits afspraak op zaterdagvoormiddag. Een service die we u graag aanbieden om u nog beter van dienst te zijn.

 

Efficiënt atelier: Onderhoud en herstellingen

Toptechnologie vereist een uitzonderlijke knowhow. Reken op ons.

Geen enkel merk innoveert zoals BMW. Met elk nieuw model komen er technologische verbeteringen die de wagen veiliger, comfortabeler en efficiënter maken. Om alles op de voet te volgen, zorgen we voor een permanente bijscholing van onze teams.

Zo blijft u zeker van een service op topniveau.
We werken snel en transparant, en nemen alles persoonlijk en professioneel ter harte.
G&A motors is niet de grootste, maar wel het meest bezig met onze persoonlijke service.

 

Eigen, professionele carrosserie

Nieuwe materialen, nieuwe technieken.

De koetswerkhersteller van vandaag beoefent een totaal ander vak dan vroeger. Vandaag is aluminium sterk aanwezig in de wagens, bijvoorbeeld voor het chassis en de ophanging. Dit vergt een specifieke knowhow en aangepast werkmateriaal. Ook de ecologische normen hebben geleid tot nieuwe producten. Ecologisch én esthetisch verantwoord wordt het lakwerk nu tot in de garagekleinste nuance hersteld. Het spreekt vanzelf dat onze carrosserieafdeling deze tendensen op de voet volgt en over het nodige materieel beschikt om uw BMW weer tiptop in orde te brengen. We zijn erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen die ons rechtstreeks de factuur betalen, behalve de vrijstelling.

En u beschikt over een vervangwagen tijdens de duur van de herstelling.

Steenslag, kras, deuk of erger… het overkomt iedereen. Uw BMW is in goede handen in onze carrosserieafdeling.

Een kleine herstelling?

Spot & Smart Repair klaart de klus in minder dan drie uur voor kleine lokale herstellingen en dit tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Voordelige mobiliteitsservice via de verhuur van wagens

Terwijl uw wagen bij ons staat, verhuren wij u een wagen tegen een voordelig tarief. Vergeet niet een wagen aan te vragen wanneer u belt voor de afspraak. Bovendien vindt u bij ons eveneens een ruime keuze van wagens voor huur op korte, middellange en lange termijn.

 

Business lounge

bussinessBij ons bent u meer dan welkom. Omdat het onderhoud van uw BMW vaak weinig tijd in beslag neemt, hebben wij een ruimte voorzien waar u rustig kunt werken terwijl u wacht. Alles wat u nodig hebt is aanwezig: sfeervolle leeshoek, koffie, frisdrank, water, kranten, functionele multimediahoek met internet en tv voorzieningen en voor uw privacy, kan u beschikken over een aparte kantoorruimte. Zo hoeft u geen tijd te verliezen als wij aan uw wagen werken.

 

Passionele verkopers en exclusieve showroom

passieAls autoliefhebber in hart en nieren stelt u hoge eisen aan uw wagen. In onze showroom van 1865 vierkante meter vindt u permanent elk model uit het BMW-MINI gamma. Met het deskundige advies van onze verkopers vindt u vast de wagen die perfect bij u past. Een vraag over financiering, verzekering of een fleet product? Onze verkopers helpen u met plezier. Niet te vergeten: BMW-MINI betekent vooral rijplezier.

Ons volledige aanbod testwagens is een begrip in de streek. Van de MINI tot en met de BMW M reeks, inclusief alle gekende Fleet modellen!

 

Rijden zonder zorgen

Met onze Financial Services rijdt u zonder zorgen. Welke formule u als particulier of als bedrijf ook kiest, we bespreken de mogelijkheden met u.

 

Nieuwe kijk op tweedehands

Ook voor Fleetowners bieden jonge tweedehandse wagens een mogelijks alternatief in de vloot, dit via BMW Premium Selection of MINI Next. Een tevredenheid voor zowel werkgever als werknemer.

 

Events en info-momenten

zuipesElke keer als BMW een nieuw model onthult, staan wij er op, om deze samen met onze klant te lanceren op een feestelijke manier. Ook info-sessies worden geregeld in onze concessie georganiseerd. Dit telkens met een hapje en een drankje en waar nodig denken wij mee met onze klanten (denk maar aan de wetgeving Voordeel Alle Aard)

 

Accessoires en Lifestyle shop

De catalogus met de splinternieuwe collectie is er en wij hebben alles in huis wat u nodig hebt voor uw uitstapjes met uw BMW. Een vijftigtal verschillende lichtmetalen velgen, BMW fietsen om in topvorm te blijven, fietsdragers, dakkoffers voor het strand en de sneeuw… In onze shop kunt u terecht voor de volledige BMW Lifestyle Collection.

 

Bandenservice

Banden – wiel uitlijning – stockage winter- en zomerbanden.

Wij helpen u graag om rijden met uw BMW zo veilig en aangenaam mogelijk te maken. Inclusief herstelling of vervanging van banden, aankoop van winterbanden en stockage van de tweede bandenset en wiel uitlijning.

Herstelling van ruit

Voor de herstelling van een voorruit kunt u op ons rekenen. Wanneer het beschadigde gedeelte niet groter is dan een muntstuk van 2 euro, kunnen we met een inspuiting van hars de ruit even transparant en sterk maken als tevoren. Bij G&A motors bent u aan het juiste adres.

Nachtkluis

Hebt u het te druk om tijdens de openingsuren met uw wagen langs te komen? Wij hebben voor een oplossing gezorgd: u parkeert uw wagen op onze parking wanneer het u het best past en u stopt uw sleutels in de nachtkluis. Wees gerust, daar zitten ze safe.

nachtkluis

 

Pechverhelping 24/24

Elke bestuurder van een nieuwe BMW krijgt zijn inschrijving op BMW Mobile Care, een mobiliteitsgarantie met een looptijd van vijf jaar.

  • Bij pech gebeurt de bijstand onmiddellijk ter plaatse door een BMW technicus of een BMW partner.
    Dit laatste in het geval de BMW technicus niet snel ter plaatste kan komen, ’s nachts en wanneer de wagen moet weggesleept worden.
  • Zodra de herstelling langer duurt dan drie werkdagen stelt BMW Mobile Care een optimale oplossing voor om, met de trein of het vliegtuig, de reis voort te zetten of terug te keren naar huis) en om de BMW te repatriëren.
  • BMW Mobile Care begeleidt u op alle Europese wegen, Turkije inbegrepen, 24 uur op 24, 7 dagen op 7 en 365 dagen per jaar.
  • BMW Mobile Care hoort bij de wagen en kan dus in geval van verkoop binnen de vijf jaar overgedragen worden. Een verlenging tot meer dan vijf jaar is eveneens mogelijk.

service

 

Schoonmaak

Na een uitstap op het platteland of gewoon met slecht weer kan het gebeuren dat uw wagen van boven tot onder vuil is. Wij zorgen ervoor dat hij weer blinkt als nieuw. Buiten: volledige wasbeurt koetswerk, behandeling van banden, reinigen van deurdrempel en –stijlen, ramen en velgen, schoonmaken en behandelen van het plastic, waxen, simoniseren. Binnenin: stofzuigen van zetels, tapijten en koffer, reinigen van deurbekleding en dashboard, voeding van leder en vinyl, behandelen van het plastic, wassen van opbergvakken en asbakken, reinigen van ramen.

 

SMS-bericht

Voor een nog beter service, herinneren wij u daags vóór een onderhoudsbeurt aan uw afspraak. Wij bellen u op om alles te overlopen zodat wij voor de volle 100% voorbereid zijn om uw wagen te kunnen ontvangen in onze werkplaatsen.

Tenslotte krijgt u ook een SMSje wanneer u uw wagen kunt ophalen. Zo verliest u nooit tijd met wachten. Wij noteren hiervoor graag uw gsm- nummer aan de receptie. U mag erop rekenen dat het niet voor andere doeleinden gebruikt zal worden.

 

Verkoop wisselstukken

Bij uw BMW komt heel wat geavanceerde technologie kijken en zijn de onderdelen van topkwaliteit.

Een herstelling uitvoeren met originele wisselstukken is de beste garantie om uw wagen altijd perfect in orde te houden en uw veiligheid te verzekeren. Bovendien blijft uw BMW altijd 100% een BMW. Zo behoudt hij zijn waarde wanneer u hem verkoopt en behoudt u alle rijplezier van een BMW.

 

Extra service

Ons beschreven servicepakket is uiteraard verder aanpasbaar aan uw specifieke “Fleet noden”
Specifiek naar uw bedrijf toe sommen wij graag onze extra troeven op:

 

 

Contactgegevens

G&A motors nv
Raadsherenstraat 1
2300 Turnhout
Tel: 014 41 17 24
Fax: 014 42 03 42
E-mailadres: info@gamotors.net.bmw.be

 

Openingsuren

Showroom:
van maandag tot vrijdag:
9:00 uur – 12:00 uur
en 13:00 uur – 19:00 uur
op zaterdag:
9.00 uur – 17.00 uur

Receptie en werkplaats:  
van maandag tot vrijdag:
7:30 uur – 18.00 uur
en op zaterdag:
9:00 uur – 12.00 uur
Hoe kan u ons bereiken?

 

Wij bevinden ons aan af-en oprit nummer 23 van de E34.

map

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je vindt ons ook terug op onze website.

Ons team

Directie

Zaakvoerder
Guino Kenis
Guino.Kenis@gamotors.net.bmw.be

 

Sales Manager

Tom Kenis
Tom.Kenis@gamotors.net.bmw.be
+32 14 63 97 30

 

B2b Afgevaardigde fleet BMW/Mini

Steven Blomme
Steven.blomme@gamotors.net.bmw.be
+32 493 51 07 23

 

Verkoop nieuwe wagens

Sam Neyrinck
Sam.Neyrinck@gamotors.net.bmw.be
+32 14 63 97 45

 

Olivier Matthys
Olivier.Matthys@gamotors.net.bmw.be
+32 14 63 97 46

 

Ellen Nijsmans
Ellen.Nijsmans@gamotors.net.bmw.be
+32 14 63 97 55

 

Verkoop premium Selection en tweedehanswagens

Hans Van Erven
Hans.Van-Erven@gamotors.net.bmw.be
+32 14 63 97 47

 

Receptie

Andy Basstanie
Andy.Basstanie@gamotors.net.bmw.be
+32 14 41 17 24

 

Magazijn

Veranwoordelijke magazijn
Michael Tiesters
Michael.Tiesters@gamotors.net.bmw.be
+32 14 63 97 50