DNCS

DNCS neemt de electronische beveiligingsinstallaties van uw bedrijf van u over. Met zijn unieke combinatie van netwerk- en beveiligingsexpertise kan u heel dit aspect van de bedrijfsvoering aan DNCS toevertrouwen: DNCS’ ingenieurs stemmen alle mogelijke electronische elementen op elkaar én het IT-netwerk af. Zo bespaart u tijd en moeite, en investeert u behalve in gemoedsrust ook in een betrouwbaar netwerk dat klaar is voor de toekomst.

Voor meer informatie over onze aanpak, laat u hier uw gegevens achter en wij contacteren u.

DNCS vertrekt namelijk altijd vanuit een degelijke analyse van uw specifieke situatie. Van ontwerp van het netwerk over installatie van camera’s tot monitoring van de goede werking: alles gebeurt in eigen beheer. Daarom kan DNCS alle verantwoordelijkheid op zich nemen voor het goede functioneren en het goed op elkaar afgestemd zijn van al deze componenten van uw veiligheid:

  • Slimme camera’s
  • Veilig IT-netwerk
  • Betrouwbare wifi
  • Handige toegangscontrole
  • Snelle tijdsregistratie
  • Juiste camerabewaking

Het afstemmen van deze slimme electronica op elkaar én op het netwerk kost vaak veel tijd en moeite. Het uitbesteden van heel deze beveiligingsinstallatie aan één expert vermijdt toekomstige moeilijkheden: alles is namelijk precies op elkaar ingesteld en mogelijke problemen zijn al op voorhand erkend en pro-actief aangepakt.

Vooral toekomstgerichte KMO-ondernemers, studieburelen en beveiligingsverantwoordelijken van bedrijven en overheden zijn daarom klant bij DNCS. Ze krijgen een zorgeloos facilitybeheer: door een overzichtelijke procesopvolging en betrouwbare analyses weten ze precies waar ze aan toe zijn. Daarbij houdt DNCS altijd rekening met toekomstige ontwikkelingen, zowel bij hun klanten als in hun productaanbod.

Maar waar het eigenlijk om gaat is dat uw netwerk draait, de wifi overal betrouwbaar bereikbaar is en dat uw camerabewaking, tijdsregistratie en toegangscontrole daarom vlekkeloos werken. En dat is nu precies waar DNCS voor zorgt.

Meer vragen? Contacteer ons!

Bescherm ook uw bedrijf! Op innovatieve en betrouwbare wijze neemt DNCS de volledige electronische beveiliging van uw bedrijfsgebouw en -activiteiten van u over. DNCS start telkens met een uitgebreide evaluatie van de site, niet alleen voor toegangscontrole en camerabewaking, maar ook voor wat betreft de werking van de IT-netwerken. Deze netwerken vormen tenslotte de cruciale basis van waaruit alle andere elementen vertrekken.