andRobin

April 1940. De wereld maakt kennis met Robin, de jonge, enthousiaste sidekick van Batman. Vijf Robins en 76 jaar later staat een nieuwe Robin klaar: &Robin. Het is de financiële sidekick van Batman anno 2017: de ondernemer.

&Robin, de financiële partner.

&Robin biedt ondersteuning aan kmo’s, aan start-ups en aan accountskantoren. We staan ondernemers bij met onze financiële expertise op verschillende manieren: hulp bij management rapportering, interne ondersteuning en tal van financiële projecten.

Concreet?

  • budgetplanning en forecasting;
  • digitalisering van administratie;
  • investeringsdossiers opmaken;
  • integratie na overname;
  • cijferoptimalisatie van cashflow, kosten en processen;
  • business- en financieel plan;

&Robin, voor meer inzicht in je cijfers.

CFO-as-a-service

  Een vaste indiensttreding van deze hoogopgeleide experten is vaak onbetaalbaar. Bij &Robin hebben we daar een oplossing voor. Onze werkwijze? Onze klanten zetten CFO’s in ter aanvulling van de externe accountant. Dat kan als klankbord, als rechterhand, als… Batman & Robin: de ondernemer en zijn financiële sidekick. Ons toptalent is betaalbaar én flexibel.

Vandaar dus “CFO-as-a-service”. Een tijdelijke financieel directeur die je inzichten kan verhogen, risico’s beter kan inschatten en sneller de juiste beslissingen kan nemen. Zo krijg jij meer tijd vrij voor je core business, je klanten en je personeel. Jij kan je weer gaan focussen op het groeiverhaal van je onderneming.

 

Efficiëntie Scan

Onze Efficiëntie Scan geeft je meer inzicht in de cijfers en de processen van je bedrijf. Het geeft een objectief beeld van de verbetermogelijkheden en kansen die aan de basis liggen voor groei of professionalisering.

De centrale thema’s tijdens zo’n Efficiëntie Scan? Liquiditeit, belastingsvoordelen, kostenstructuur- en niveau, winstmarges, toekomstvisie, investeringsplannen… en ga zo nog maar even door. We analyseren de cijfers, gaan dieper op de zaken in tijdens een persoonlijke bevraging en gaan samen kijken naar de resultaten en groeikansen.

 

 

&Robin werkt op maat.

Robin verschijnt enkel wanneer het nodig is. We geloven dat kmo’s, start-ups en accountskantoren sterker staan met een betrouwbare financiële partner naast zich. Wanneer het past, wanneer het nodig is, wanneer het uitkomt.

Samengevat? &Robin, dat is…

  • 100% persoonlijk: Jouw succes is ons succes. We bespreken jouw financiële uitdagingen in een persoonlijk gesprek. Onze oplossingen zijn concreet en op maat van jouw verhaal.
  • 100% flexibel: Kmo’s en start-ups zijn wendbaar. Dat is hun kracht. En zo moet de inzetbaarheid van financiële expertise ook zijn. Per uur, per dag, drie dagen per week? Alles kan.
  • 100% ondernemend: We houden niet van een ivoren toren. Geen grote verhalen, verslagen en presentaties. Wel een praktijkgerichte aanpak, snel en doordacht. Met een tastbaar resultaat.

&Robin, dat is praktisch werken.

Onze Robins, dat zijn de financials die bij jou ter plaatse komen, hebben elk hun eigen expertise op financieel vlak. Samen gaan we op zoek naar de financiële sidekick die bij jouw onderneming past. Met een kantoor in Herentals en een in Kontich, is &Robin altijd dichtbij.

Veldkant 33B

2550 Kontich

Diamantstraat 10

2200 Herentals

Benieuwd naar meer? Lees er alles over op www.androbin.be, of neem contact op met Elisabeth. Zij beantwoordt met plezier al je vragen. Tot snel!

Elisabeth Domus
Business manager &Robin
+32 3 450 71 31
+32 476 86 25 59
elisabeth.domus@androbin.be