Zwart-Wit Communicatie fotografeert voor 4de boek Heritage Buildings

boek heritage buildingsDominique Van Huffel, fotograaf, vormgever en zaakvoerder van Zwart-Wit Communicatie (Hoogstraten), stond in voor de fotografie voor het ondertussen vierde boek van Heritage Buildings uit Schoten. “Vorig jaar deed ik een testcase als fotograaf voor Heritage Buildings. Ik heb een passie voor tuinen, en combineerde de eikenhouten gebouwen en bijgebouwen in hun tuinomgeving. Een invalshoek die ze nog niet eerder aangereikt kregen. Ze vonden mijn werk erg geslaagd en beslisten om een vierde boek op de markt te brengen: “Wooden dreams in landscape & garden”, zegt Dominique  Van Huffel.

“Het fotograferen van de farmhouses, manors en cottages in Engelse eik en Schotse lork was een fijne uitdaging. De beelden moesten immers niet alleen goede architectuurfoto’s zijn, ook het interieur moest goed in beeld gebracht worden, er waren enkele detailbeelden nodig, wat foodfotografie. Door dit alles te combineren met mijn passie voor tuinen, ontstonden prachtige beelden.”

Het boek is uitgegeven door Lannoo, werd geschreven door Ivo Pauwels en is vanaf 6 november beschikbaar via de website van Heritage Buildings of in de betere boekhandel.

Zwart-Wit Communicatie biedt vormgeving en fotografie aan en werkt vooral voor bedrijven. Het bedrijf beschikt over een kleine studio van 50 m² voor klein studiowerk maar specialiseert zich vooral in locatiefotografie. Zwart-Wit Communicatie werkt voor bedrijven, architecten, bouwbedrijven, communicatiebureaus en webdesigners.