Zo lossen we dat op in de Kempen

tormans-geelSuccesvol zaken doen bestaat vaak uit niet meer dan helpen en geholpen worden. Neem nu dit praktijkvoorbeeld van twee Made In-partners.

“Ik was door Made In uitgenodigd op een bijeenkomst, samen met Roel Sterkens van Sterkens Security uit Oostmalle”, vertelt Eddy Laeremans, operations manager bij Tormans uit Geel. “We raakten aan de praat en ik vertel hem over een probleem met de toegangscontrole in ons hoofdkantoor in Geel. Het systeem met aanbellen en de camera was al een tijd stuk en de installateur schoof de schuld door naar Proximus en omgekeerd. Roel antwoordde dat hem dat vreemd leek en dat hij daar wel eens het fijne van wou weten. Tien dagen geleden zijn ze langs geweest en begin deze week nog eens voor een nacontrole en het werkt weer perfect. Ze hebben nu zelfs een systeempje geïnstalleerd waarbij een pop-up verschijnt op het computerscherm van de onthaalverantwoordelijke wanneer er iemand aanbelt zodat die kan zien wie het is. Fijn werk van Sterkens en het getuigt van vakkennis. We pakken het probleem vast en lossen dat op. Zo doen we dat in de Kempen.”

Tormans, dat ingenieurs en andere technische profielen detacheert aan bedrijven, meldt verder dat het aantal vacatures stijgt. “Recent zijn er 24 nieuwe klanten bijgekomen. Samen met de bestaande hebben die in totaal 200 vacatures bij ons ondergebracht”, aldus Laeremans. “We hebben dit jaar al 99 nieuwe medewerkers een contract laten ondertekenen. Dat bewijst dat we de profielen wel vinden maar de vraag stijgt sterker dan het aanbod. Een bewijs ook dat de economie weer aantrekt.”