Zijn groeiende bedrijven belangrijk voor toekomstige beleidsmakers?

Op 27 februari organiseert Jong Voka Kempen het eerste verkiezingsdebat in de regio met enkele toonaangevende toekomstige beleidsmakers. De organisatoren brengen zes jonge, aanstormende politici in stelling rond het thema ‚groeiende ondernemingen’.

Jong Voka Kempen wil nagaan hoe belangrijk is groei voor het aanstormende politieke talent. Groeiende ondernemingen zijn volgens Voka dé garantie op een welvarende toekomst voor onze regio. Groei moet de komende jaren in belangrijke mate van de jonge wolven komen. Onze jongeren moeten ongelofelijk veel goesting krijgen om er tegenaan te gaan, om ondernemer te worden ook. Zal het dan bijgevolg ook niet in de eerste plaats van de jonge politieke talenten afhangen om groei en jong ondernemerschap hoog op de politieke agenda te krijgen?

Deelnemers aan het debat zijn: Vlaams Parlementslid  en ondervoorzitter van CD&V, Griet Smaers; Europees Parlementslid Philippe De Backer (Open VLD),  Vlaams Parlementslid Annick De Ridder (N-VA), Federaal Parlementslid Kristof Calvo (Groen), Vlaams Parlementslid Chris Janssens (Vlaams Belang) en Vlaams Parlementslid Güler Turan (sp.a).

Heb je zin om het debat bij te wonen en wil jij de toekomstige beleidsmakers pertinente vragen stellen of aandachtspunten meegeven? Dat kan gratis, maar inschrijving is wel gewenst via deze link. Hier vind je ook alle informatie en de inschrijvingsmodaliteiten.