Zij waren allemaal op Réveillon 2016

Kiemen voor vernieuwing. Onder die titel vond donderdagavond Réveillon 2016 plaats, een jaarlijkse netwerkevenement van Voka-Kempen. Gastheer was het tomatenbedrijf Den Berk Délice in Merksplas. Zij toonden de talrijke aanwezigen hoe je in de glastuinbouw zeer vernieuwend kunt zijn.

“In 2017 gaan we nog meer luisteren naar de stem van de ondernemer”, kondigde gedelegeerd bestuurder Renilde Craps aan. “Gaan we hun ideeën en inzichten gebruiken om onze werking te verrijken. Wij zijn hun sparringpartner en bouwen voor hen bruggen naar de beleidsmakers. De provinciale alliantie zorgt ervoor dat we dit nog beter kunnen doen, omdat we onze krachten bundelen op het vlak van dienstverlening, belangenbehartiging, netwerking en communicatie. Ook willen we de Kempense ondernemers oproepen de bescheidenheid wat vaker achterwege te laten We hebben in de Kempen schitterende ondernemers, die mogen absoluut uitpakken met hun realisaties en vernieuwingen.”

Het dessert werd dankzij de speciale band die Den Berk Délice en Coöperatie Hoogstraten met hem hebben, gecreëerd door sterrenchef Roger van Damme. “Elke tomatensoort is speciaal en heeft iets spectaculairs. Je kan er in de keuken ook mee spelen omdat je de vijf smaken – zoet, zout, zuur, bitter en umami – met tomaten perfect kan ondersteunen of versterken. Iets wat de gasten zeker konden proeven tijdens de Réveillon.”

In deze fotoreportage van Joren De Weerdt ontdek je wie zich allemaal aanwezig tekende.