Zeven falingen deze week

De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft de bvba Echhyppo, die veterinaire diensten verzorgde aan de Sasachtweg in Geel, op dagvaarding failliet verklaard.  De curator is Silvy Sterckx.

De cv Gyproc Team, Eindhoutseweg in Geel voerde afwerkingswerkzaamheden uit in gebouwen en werd gisteren op dagvaarding failliet verklaard. Silvy Sterckx treedt op als curator.

De bvba Valence Noir, Katersberg in Geel tekende voor zakelijke dienstverlening en werd gisteren op dagvaarding failliet verklaard.  Gert Verreyt werd aangesteld als curator.

Na dagvaarding door schuldeisers werd de bvba Fransen-Thys failliet verklaard. De onderneming baatte een café uit aan de Leistraat in Lichtaart. De curator in deze zaak is An Notelteirs.

Het doek valt over de bvba Arturo Horta Poyal management consultancy, gevestigd aan Lieventier in Geel. De zaakvoerders van het adviesbureau legden zelf de boeken neergelegd. Gert Verreyt is de curator.

De bvba Anidy, Groot Eyssel in Meerle, is failliet nadat de zaakvoerders van de patrimoniumvennootschap zelf de handdoek in de ring gooiden. Er was nog één arbeider in dienst. Mark Bruurs treedt op als curator.

Freya Rinia legde de boeken neer van het taxibedrijf Freya, gevestigd aan het Varenpad in Arendonk. Meester Veerle Verhaegen is de curator.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.
(Marc Peeters)