Zeven faillissementen deze week

De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, sprak het faillissement uit van Bistro Taxandria, Steenweg op Tielen 43 in Turnhout. Ook vennoot Pieter Van Bouwel (32) uit Vosselaar, ging mee op de fles. De boeken werden zelf neergelegd. Meester Ronny Ceusters treedt op als curator. Intussen wordt de zaak verder gezet door nieuwe uitbaters, die het clubhuis van de Sportclub Taxandria uitbaten onder de naam Eethuis Taxandria.

Het doek is gevallen voor de Algemene Schrijnwerkerij B&G, Scheppelijkestraat 6 in Mol. De zaakvoerder gooide zelf de handdoek in de ring. De rechtbank stelde meester Christophe Geukens als curator aan.

De vennootschap Van Geesbergen, gevestigd in het winkelpark XXL op de Steenweg op Gierle 339 bus 9 in Turnhout, ging over de kop. De firma baatte op dat adres het Turnhouts Tegelhuis en een bistro uit, maar legde de boeken neer. Ook de vennoten Paul Van Geesbergen en Monique Jordans uit het Nederlandse Steenbergen zijn mee failliet verklaard. Meester Ria Piedfort en meester Petra Willems zijn de curatoren.

De rechtbank sprak het faillissement uit van het landbouwbedrijf Agri-Lan, Groot Eyssel 56 in Meerle (Hoogstraten). De zaakvoerder legde de boeken zelf neer. Meester Mark Bruurs is als curator aangesteld.

Stukadoor Philip Duncan (48), Witbos 46 in Noorderwijk (Herentals), vroeg zelf het faillissement aan. Meester Rudi Van Gompel en meester Tom Robeyns handelen het faillissement als curatoren af.

Menica, de vennootschap die op Bergveld 50 in Zoerle-Parwijs (Westerlo) de taverne ’t Zoelshof uitbaatte, is door de rechtbank failliet verklaard. De uitbater gooide zelf de handdoek in de ring. Meester Gert Verreyt treedt op als curator.

Algemene Bouwwerken Van De Craen Bert, Egelsvennen 130/A in Mol, ging failliet op vraag van schuldeisers. Meester Eef Stessens is als curator aangesteld.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

(Bart Van den Langenbergh)