Zes vennootschappen failliet deze week

Justitia11-300x226De bvba Bertels Immo, een onderneming die managementactiviteiten voor holdings uitvoerde op de Poederleeseweg in Lille, is failliet verklaard op dagvaarding. De curatoren zijn Petra Willems en Ria Piedfort.

In de Gravin Elisabethlaan in Hoogstraten valt het doek over de vof Coiffure-House. Ook de vennoten Gerarda Vos en Gerarda Braam werden gedagvaard. De curator in dit dossier in Katty Somers.

De handelsrechtbank verklaarde de nv Rasenberg Milieu op de Industrieweg  in Grobbendonk failliet op dagvaarding. De advocaten Noël Devos en Geert Naulaerts treden op als curatoren.

De zaakvoerders van bvba Soficharm, Steenweg op Antwerpen in Turnhout, legden de boeken neer en zijn failliet verklaard. Het gaat om een groothandel in horloges. Tom Robeyns en Rudi Van Gompel zijn de curatoren.

Projectontwikkelaar nv Def Projecten, Emiel Becquaertlaan in Mol, is failliet verklaard. Hetzelfde geldt voor de bvba Def Opmetingen, gevestigd op hetzelfde adres. Meester Silvy Sterckx is de curator.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

(Marc Peeters)