Zes faillissementen

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft in haar zitting van 16 juni zes bedrijven falliet verklaard.

Chemische Produktie Kombinatie bvba, Noordervaart 19 in Herentals, was actief als groothandel in onderhouds- en reinigingsproducten. Het bedrijf legde zelf de boeken neer. Curator: Kristof Benijts.

Nog in Herentals valt het doek over Decor Art Creations nv (Diamantstraat), producent van glasramen. De faling gebeurde op eigen aangifte. Curator: Kristof Benijts.

In Olen moet de drankgelegenheid aan Dorp 40, uitgebaat door Mette bvba, de deuren sluiten. Ook hier werd het faillissement zelf aangevraagd. Curator: Silvy Sterckx.

Jean-Paul Jacobs, Hertoginstraat in Turnhout, was actief in de bouwafwerking en stapte zelf naar de rechtbank om de faling aan te vragen. Curator: Ronny Ceusters.

De installateur van centrale verwarming, loodgieter en dakbedekker PE-HA bvba, Lange Blok in Veerle-Laakdal, vroeg zelf het faillissement aan. Curator: Tom Vandecruys.

Keersmaekers Sport’s Football Factory bvba, een detailhandel uit de Dr. Van de Perrestraat in Geel, is noodgedwongen zijn activiteiten te stoppen. Curator: Silvy Sterckx.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.