Zes faillissementen

Justitia11-300x226De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft de bvba RGB-LED Sky Innovations failliet verklaard. De onderneming, gevestigd in de Ambachtsstraat in Balen, was actief rond luchtvervoer en -verkeer. De firma werd gedagvaard. De curator is Christophe Geukens.

In de Toekomstlaan in Grobbendonk is de bvba Party Support failliet op bekentenis. Het gaat om een toeleverancier voor evenementen. Er was nog één bediende in dienst. De curatoren zijn Geert Naulaerts en Noël Devos.

De zaakvoerders van de kledingwinkel Pas de Pas bvba, gelegen op de Pas in Geel, hebben de boeken neergelegd. Meester Katty Somers treedt op als curator.

Het doek valt over de wijnhandel Wijn en Co bvba in de Sparrenweg in Lille. De zaakvoerders gooiden zelf de handdoek in de ring. Ria Piedfort en Petra Willems zijn de curatoren.

Schilder Joeri Anzempamber uit Rauwelkoven in Geel besliste zijn borstel neer te leggen en werd failliet verklaard. De curator is Katty Somers.

De bvba Ricall uit Minderhoutdorp in Minderhout tekende voor de reparatie van smartphones en tablets. De bestuurders beslisten evenwel de boeken neer te leggen en het faillissement aan te vragen. Er waren nog twee medewerkers in dienst. Mark Bruurs is de curator.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

(Marc Peeters)