Het aannemersbedrijf Nys-Driesen uit Dessel, dat sinds 2014 deel uitmaakt van de Rijkevorselse bouwgroep Van Roey, neemt een nieuwe naam aan. Voortaan gaat het door het leven als Artem. “Nys-Driesen refereert nog altijd naar de 2 families die betrokken waren bij de oprichting maar niet langer deel uitmaken van het bedrijf. Daarom hebben we onze collega’s opgeroepen om samen na te denken over de nieuwe naam van onze organisatie”, zegt algemeen directeur Johan Van der Stadt.

Dat is uiteindelijk Artem geworden, wat ‘vakmanschap’ betekent in het Latijn. “Dat is precies waar we voor staan: onze klanten kunnen bij ons terecht voor kwaliteit en vakmanschap in de ruime zin van het woord”, aldus nog Van der Stadt.

Trots
“Met deze naamsverandering zit Artem op koers voor een mooie toekomst”, vult Eddy Cox, gedelegeerd bestuurder Groep Van Roey, aan. “Ze combineren lokaal ondernemerschap en flexibiliteit met de stabiliteit en een expertise van een grote groep. We zijn terecht trots dat Artem deel uitmaakt van onze groep.”

Het bedrijf zal nu stap voor stap overal het logo van Nys-Driesen vervangen door Artem. De deadline van deze rebranding valt op donderdag 27 april 2017, het moment van de officiële omschakeling.

Groep Van Roey bestaat in totaal uit 9 bedrijven die actief zijn in de bouwsector.