Zanger Christoff doet Thermalux sauna’s verkopen

ababababababJe moet maar op de idee komen: Thermalux zet sauna’s in de markt met de handtekening van zanger Christoff er op. De verkoop loopt ondertussen best vlot.

Thermalux uit Herentals bouwt en verkoopt infraroodsauna’s. Standaard sauna’s maar ook installaties op maat. Marino Mertens heeft in het grote aanbod op de markt evenwel een heel eigen niche gevonden. Hij heeft afstand genomen van de traditionele sauna’s in hout om zich liever toe te spitsen op installaties met een heel eigen design. Minimalistisch en heel strakke lijnen. Zelfs in inox. Op die manier kan de sauna ook ingepast worden in een modern interieur.

Nauwelijks drie jaar na de opstart zet Thermalux ondertussen al 80 sauna’s per jaar af. Het bedrijf heeft daartoe al drie eigen werknemers in dienst die in versneld tempo de orders afwerken. Onder de klanten was oa. de zanger Christoff. “Wij hebben in dit opzicht iets kunnen doen voor elkaar”, zegt Marino Mertens. “Zo hebben we de idee uitgewerkt om sauna’s te verkopen met de handtekening van Christoff erop. Gek? Helemaal niet. Nogal wat mensen vinden dit bijzonder leuk. Overigens zorgen wij in de sauna voor een i-pad aansluiting. Om… de liedjes van Christoff in de sauna te kunnen beluisteren.”

Thermalux verkoopt zijn installaties ondertussen ook in het buitenland. De richtprijs van 6500 euro blijkt een goede onderhandelingsbasis.

Verwant en interessant: