Zakenkantoor Van Thielen uit Herentals heeft zijn vernieuwd kantoor in gebruik genomen na twee maanden verbouwen. “Na een kwarteeuw waren we toe aan iets nieuws”, zegt zaakvoerder Danny Van Thielen.

Zakenkantoor Van Thielen bestrijkt het hele pallet, van bankzaken als zelfstandig kantoorhouder van Bank Nagelmackers tot zelfstandig verzekeringsagent en beleggingsadviseur. Klanten zijn zowel kmo’s als particulieren.

In 1983 werd het kantoor opgericht op De Molekens in Herentals door vader Denis Van Thielen. Sinds 1993 huist het op de huidige locatie, op de hoek van de Meidoornlaan en de Herenthoutsesteenweg in Herentals. “Nu hebben we het gemoderniseerd”, zegt Danny Van Thielen, die in 2000 overname van de stichter. Hij runt het samen met zijn vrouw Caroline Helsen en medewerkster Ellen Daems.

Cashautomaat binnen
De loketten achter glas hebben plaatsgemaakt voor een landschapskantoor. “Nog nieuw is een automaat in het kantoor waar zelfstandigen hun cash komen deponeren en meteen op hun rekening storten”, vertelt Danny Van Thielen. “We zijn een van de weinige plaatsen waar dat in de veilige omgeving van het kantoor zelf kan.”

Zakenkantoor Van Thielen wil het onderscheid maken met de service en beschikbaarheid. Klanten zijn op afspraak ook ’s avonds welkom of kunnen dan worden bezocht. “Om een voorbeeld te noemen: wanneer iemand een woningkrediet afsluit, zullen we bij de ondertekening van de akte mee naar de notaris gaan.”

Zaakvoerder Danny Van Thielen is ook bestuurslid bij Unizo Neteland.