Zaken gaan goed bij Rent a Lounge

Rentalounge kopieRent a Lounge (Grobbendonk) kleedde twee weken geleden het nationale lanceringsevent van Netflix aan. Netflix, de Amerikaanse aanbieder van video-on-demand via internet, lanceerde haar diensten voor de Belgische pers in een Brussels hotel. Rent a Lounge stond in voor de trendy aankleding. Kristof Van Loy:„Op enkele uurtjes tijd installeerden we een ganse vrachtwagen strakke, witte zetels, rode, ledverlichte tafels en barelementen en heel wat decoratiematerialen. We waren net klaar toen de eerste genodigden arriveerden.”

Dit project was niet het enige waar het bedrijf zich de voorbije weken mee bezig hield. Rent a Lounge stond o.a. ook in voor de totale aankleding en inrichting van de Agora Culinair beurs. „We bouwden alle 84 standen, en richtten de ontvangstruimte, het restaurant en de feestruimte in. We doen niets van glaswerk, maar zijn gespecialiseerd in aankleding en decoratie. Vandaag kwam onze koning  in Riemst 75 jaar Albertkanaal vieren. De tent voor het feestelijke gebeuren hebben wij ingericht. Er staat genoeg op de planning, over twee weken bijvoorbeeld verzorgen we het personeelsfeest van Lu-Mondelez Belgium in Herentals.”

Opening nieuwe evenementenlocatie
Rent a Lounge voelt op dit moment niets van de crisis. „We zijn al zeven jaar bezig, en onze omzet neemt elk jaar toe. We mogen echt niet klagen. Begin 2015 openen we een nieuwe evenementenlocatie  midden in Herentals Industrie. Studio 8 wordt een grote polyvalente locatie voor bedrijfsfeesten, productlancering of huisbeurzen maar de ruimte kan ook gebruikt worden voor fotoshoots of filmopnames. Het is een volledige whitebox met een capaciteit voor 400 mensen die wij helemaal op maat en volgens de wensen van onze opdrachtgever kunnen aankleden.” Studio 8 is bijna klaar, alleen de inkom en het sanitair moeten verder afgewerkt worden.