Yann Libot nieuwe salesmanager bij PlantRent Office

Yann Libot Plant RentYann Libot is sinds kort salesmanager bij Plant Rent Office. Daarvoor deed hij de baan voor Janssen ijzerwaren en bouwbeslag uit Turnhout. Na een inwerkperiode in de sector van groendecoratie is Yann Libot vanaf nu als salesmanager verantwoordelijk voor de uitbouw van Plant Rent Office. Hij adviseert en begeleidt bedrijven die planten en plantenbakken willen huren of kopen om hun kantoorruimte te “vergroenen”.

Plant Rent bestaat al 10 jaar en nam in maart 2012 C&F Plantenadvies uit Wilrijk over. Plant Rent splitste haar activiteiten vervolgens op in Plant Rent Events (creatie en verhuur van groendecoratie voor events) en Plant Rent Office (verhuur en onderhoud van interieurbeplanting in bedrijven). De groep behaalde in 2012 een omzet van 400.000 euro en kende dat jaar een groei van meer dan 37 procent. “Daar hebben we keihard voor moeten werken”, zegt Stijn Goethals, zaakvoerder van Plant Rent Group niet zonder trots.

Plant Rent Office werkt volop aan een standaard productengamma: “Elk bedrijf kan binnenkort bij ons, geheel volgens het budget waarover het beschikt, zijn kantoren, vergaderzalen en ontmoetingsruimtes inrichten met groene planten. Uiteraard kunnen wij op vraag van de klant exclusievere plantenbakken en beplanting aanbieden”, zegt Yann Libot.

Plant Rent Office staat in voor de verhuur en het onderhoud van groendecoratie bij o.a. Dafra, Pen , Stessens, Genzyme, verscheidene bankkantoren, Vito, Voka kempen, CMA CGM, Exxon (Esso), Atab, Hyundai, Hanjin en VDAB.