Xtra Interim & Select richt zijn pijlen op de Kempen door de opening op 19 oktober van een kantoor in Geel. Het gaat om het 6de kantoor van het interim- en selectiebureau, dat tot dusver vooral actief was op de as Antwerpen-Brussel. Met de Geelse vestiging zegt het tegemoet te komen aan de vraag vanuit de Kempen.

Het nieuwe kantoor komt aan de Kollegestraat 104 in Geel. Van hieruit wil het bedrijf met zijn kenmerkende aanpak de regio aanspreken. “Door kwalitatieve screenings willen we de juiste persoon plaatsen op de juiste functie en op het juiste moment, om zo te bouwen aan langetermijn partnerships. Hierbij ligt de focus op kwaliteit, service en betrokkenheid”, vertelt office manager Ronny Leyers. “Samen gaan we op zoek naar die specifieke job waarin onze mensen zich persoonlijk en professioneel ten volle kunnen benutten. Dat doen we door een uitgebreide persoonlijke begeleiding in de zoektocht naar de juiste uitdaging.”

Speciale app
Om vraag en aanbod aan mekaar te linken ontwikkelde het bureau een app voor studenten en flexibel personeel: Xtra In the Cloud. Die koppelt de juiste persoon aan de juiste job op een snelle en persoonlijke manier. “Via een melding op je smartphone ontvangen ze een uitgebreide briefing over de jobinhoud waarna ze deze onmiddellijk kunnen accepteren”, aldus nog Ronny Leyers.