Xenadvies bestaat 5 jaar

Xenadvies, gespecialiseerd in EPB-verslaggeving (EnergiePrestatie en Binnenklimaat), bestaat 5 jaar. Sara Maeyninckx richtte het bedrijf op in 2008. Vijf jaar later bestaat het team uit tien gemotiveerde adviseurs en werkte het bedrijf al met meer dan 2.000 bouwheren samen.

Xanadvies helpt bij het opstellen van de nodige certificaten voor de verhoor of verkoop van gebouwen. Via de EnergieAdviesProcedure adviseert het over de meest aangewezen methode om bestaande woningen energiezuiniger te maken. “Wij willen meer zijn dan een verslaggever”, vertelt Sara Maeyninckx op de blog van het bedrijf. “We willen EPB doen met advies. De snel veranderende wetgeving vraagt immers een doorgedreven kennis en daarop willen wij ons volledig concentreren. Op die manier zijn we zeker dat we voor alle projecten de beste service kunnen bieden. De invloed van een correct advies en een accurate verslaggeving is niet te onderschatten op het halen van het gewenste eindresultaat.”

Xenadvies werkt voor architecten, bouwbedrijven, bedrijven in de sociale woningbouw en voor particulieren. Het bedrijf werkt ook vanuit Antwerpen en Brakel. Onze Kempense regio wordt geserviced vanuit Wuustwezel.