Wurth verdubbelt oppervlakte van shop in Turnhout

Würth shopWürth Belux nv breidt haar vestiging van de Turnhoutse shop verder uit. Op die manier zal er 222 m2 extra ruimte vrijgemaakt worden om de klant nog beter kennis te laten maken met het verruimde assortiment. Naast een demo- en systeemruimte, zal er meer aandacht zijn voor het gamma veiligheids- en werkkleding en zal de stockvoorraad worden opgedreven. In totaal betekent dit dat de Turnhoutse Würth shop vanaf april maar liefst 450 m2 zal tellen.

“Het artikelgamma van Würth verviervoudigde recent tot maar liefst 130.000 producten, een een uitbreiding van de shop aan de Everdongenlaan drong zich dan ook op. Niet alleen zal er een ruimer assortiment en dito stock aanwezig zijn, bedoeling is ook om actief demonstraties te kunnen geven en de klant kennis te kunnen laten maken met de waaier aan voorraadbeheersystemen. De Turnhoutse shop zal bovendien een volledige opfrisbeurt krijgen,” vertelt CEO Michel Oliebos. “De enige blijvers zijn de shopmedewerkers. Zij blijven de vertrouwde gezichten voor onze klanten en zullen hen met de nieuwe mogelijkheden de best mogelijke service kunnen bieden.”

Eind april is de uitbreiding volgens het nieuwe concept een feit. Ondertussen blijft de shop wel dagelijks geopend van 7 tot 17 uur. De Forumshop, gekoppeld aan het Kunstforum Würth Turnhout, verhuist één verdieping naar omhoog en staat zo in direct contact met de museumruimte.