Würth lanceert app

SmartphoneMobiele vaklui kunnen voortaan gebruikmaken van de gloednieuwe Würth app. De groothandel in montage- en bevestigingsmaterialen stelt zijn professionele gebruikers daarmee in staat om ook onderweg of op de werf hun bestelling te plaatsen. Een opmerkelijke service van deze app is de ‘Click & Collect’ functie, waarmee de klant zijn artikelen kan afhalen in een Würth shop naar keuze.

Met behulp van deze gloednieuwe app wil Würth Belux nv het zijn mobiele gebruikers nog makkelijker maken. Via de zoekfunctie of met de barcodescanner heeft de professionele vakman voortaan ook onderweg steeds toegang tot het complete productassortiment.

De shoplocator toont meteen de kortste weg naar de dichtstbijzijnde Würth shop en de ‘Click & Collect’ functie maakt het mogelijk om de bestelde artikelen af te halen in een Würth shop naar keuze. Op basis van de locatie controleert de app namelijk of de gekozen artikelen op voorraad liggen in de dichtstbijzijnde of zelfgekozen shop. Binnen het uur staan de bestelde artikelen vervolgens klaar om afgehaald te worden. Uiteraard blijft ook een gewone bestelling op locatie steeds mogelijk.

“Deze app sluit perfect aan op onze multichannelstrategie, waarbij we onze klanten verschillende contactmogelijkheden willen bieden,” vertelt CEO Michel Oliebos. “Met behulp van de online shop, de Würth scanner en de nieuwe app wordt digitaal bestellen voortaan kinderspel. Voor het persoonlijke professionele contact staan onze accountmanagers, shops en interne commerciële partners onze klanten uiteraard nog steeds met raad en daad bij.”

De Würth app is makkelijk te downloaden via de Play of de App store.