Würth kiest voor printservice van Vanroey.be

Luc Pijpers, Würth

Luc Pijpers, Würth

Sinds kort verloopt het beheer van 22 printers in evenveel shops van Würth in België en Luxemburg via de Managed PrintServices van Vanroey.be in Turnhout. “Wij printen vandaag eindelijk zorgeloos”, zegt Luc Pijpers, ICT System Engineer bij Würth Belux in Turnhout.

“Voor Würth is het belangrijk onze klanten in de best mogelijke omstandigheden een optimale service te leveren. Ook voor onze interne klanten ”, zegt Pijpers. “We tellen 22 winkels in België en Luxemburg. Uniformiteit, professionalisering en een optimalisering van de centrale dienstverlening aan deze winkels staan dan ook hoog op onze agenda.”

“Het beheer van onze printers op al onze locaties bleek een hele uitdaging. Er waren heel wat types van printers in omloop. Dit managen was bijzonder complex en tijdrovend. We hadden daarnaast ook niet in beeld hoeveel het park ons jaarlijks kostte en werden vooral regelmatig geconfronteerd met problemen die door een goed beheer voorkomen hadden kunnen worden. De directe aanleiding om op zoek te gaan naar een slimme en gecentraliseerde print-, scan- en copy oplossing, was een wijziging in ons distributienet.”

Geen tijd verliezen
Würth Belux kende VanRoey.be vooral als leverancier van IT-materiaal. “Als snel bleek dat we ook voor dit probleem bij VanRoey.be terecht konden. Het bedrijf verstond onze problematiek en kwam met een aangepaste, professionele oplossing. Door de keuze voor de Managed PrintServices van VanRoey.be kunnen we onze shops nu de gewenste service geven op vlak van toeleveringen en herstellingen. We verliezen geen kostbare tijd meer”, besluit Luc Pijpers.