kalenders-2017De Würth-modellenkalender zorgt opnieuw voor extra warmte in deze eindejaarsperiode. Klanten en medewerkers van de specialist in montage- en bevestigingsmaterialen kijken jaarlijks opnieuw uit naar de kalender, die dit jaar aan zijn 34ste editie toe is.

Ditmaal trok Würth naar Miami, waar de modellen Maja Krag, Alejandra Guilmant en Maya Stepper voor 12 weinig verhullende foto’s zorgden. De almaar stijgende populariteit van de modellenkalender jaagt de oplage jaar na jaar de hoogte in. Dit jaar rolden zo’n 750.000 exemplaren van de drukpers die binnenkort door de internationale Würth sales force onder de klanten verspreid worden. Particulieren kunnen mee genieten via de website, waar je niet alleen de kalender maar ook een making-of video vindt.

Mannelijke versie
Claudia Schiffer beet als eerste topmodel in 1999 de spits af. Daarna traden beauty’s als Heidi Klum, Naomi Campbell, Laetitia Casta en Karolina Kurkova in haar voetsporen. Ook voor de shooting van de nieuwste editie werkte Würth samen met de New Yorkse fotograaf Stephan Würth, die eerder al sterren als Pharrell Williams voor zijn lens haalde en reportages voor onder meer GQ, Vogue en Playboy verzorgde. Sinds 2003 bestaat er een mannelijk equivalent van de kalender, die ook almaar aan populariteit wint. Deze beelden werden dit jaar exclusief voor Würth door Corinna Kühn genomen.

Het kantoor van Würth Belux is gevestigd in Turnhout en vertegenwoordigt zo’n 370 medewerkers.