Würth deelde Free Hugs uit op Valentijnsdag

Free Hugs kopieBedrijfsmascotte Fasty deelde op Valentijnsdag Free Hugs uit aan de geliefde medewerkers van Würth Belux nv. Op die manier zette Würth op een ludieke manier al zijn collega’s in de bloemetjes. Naast een knuffel ontvangt één bijzondere collega ook een ‘Oscar-Fasty’ uit handen van de pluchen mascotte.

Valentijnsdag is traditioneel een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of kaarten. Bij Würth Belux nv schenkt men die dag ook bijzondere aandacht aan de ‘geliefde’ medewerkers. Op een ludieke manier deelt bedrijfsmascotte Fasty daarom Free Hugs uit.

Eén gelukkige medewerker of medewerkster ontvangt, bij wijze van compliment, naast een dikke knuffel ook een Oscarversie van bedrijfsmascotte Fasty. Bedoeling is dat dit beeldje even op zijn of haar bureau mag pronken, om nadien als een soort van wisselbeker doorgegeven te worden aan een andere gewaardeerde collega.

“Dit initiatief bestond vroeger al binnen Würth,” vertelt communicatiemedewerkster Kim Cilissen, “en wordt nu terug vanonder het stof gehaald. Valentijn is immers hét moment bij uitstek om niet alleen onze partners extra te verwennen, maar ook onze geliefde medewerkers in de bloemetjes te zetten.”