Würth Belux vierde 50-jarig jubileum

Wurth inspireert 3Afgelopen week kleurde de Turnhoutse Everdongenlaan rood: Würth Belux verwelkomende meer dan 300 ondernemers uit de ruime Kempische omgeving tijdens de klantendagen naar aanleiding van haar 50-jarige jubileum.

De forse uitbreiding van de Turnhoutse shop, de sportieve prestatie van het interne fit@work team en de visie van de aanwezige sprekers inspireerden heel wat kijk- en kooplustige zaakvoerders en beslissingsnemers. Zaakvoerders uit zowel de hout-bouw, metaal-maintenance als auto-cargo wereld vonden hier hun specifieke gading in de talrijke demonstraties en nieuw voorgestelde producten.

Shopmanager Vlaanderen Steven Bosschem blikt alvast tevreden terug: ’Würth wil zijn klanten in de best mogelijke omstandigheden een optimale service leveren. Ook na 50 jaar ervaring en aanwezigheid op de Belgische markt, blijven we investeren in kwaliteit en service en daar zijn we door middel van deze inspirerende klantendagen aardig in geslaagd.’

In de komende weken maakt ook telkens één shop per provincie de omschakeling van Würth shop naar een heus Würth Service Center. Hier zal alles aanwezig zijn om de klanten ten volle te laten kennismaken met de innovatieve bestel- en voorraadsystemen.

 

www.wurth.be