Wooncentrum De Kraker vernieuwd en uitgebreid

de krakerMeubelzaak De Kraker aan de Parklaan in Turnhout onderging de voorbije maanden een metamorfose. De zaakvoerders, de familie Vermeer, vormden de voorbije maanden de meubelzaak van 5.000 vierkante meter om tot een gloednieuw complex van in totaal 20.000 vierkante meter. “We hebben het gamma uitgebreid”, vertelden de uitbaters Michel, Dirk en Anita Vermeer aan Gazet van Antwerpen. “De bezoeker vindt bij ons meubels, verlichting, decoratiemateriaal, kortom alles wat je in je huis nodig hebt en met een verhuiswagen vervoerd kan worden.”

Op de benedenverdieping worden allerhande spullen voor de badkamer, verlichting, gordijnen, tapijten en kleinere decoratie-artikelen aangeboden. Op de eerste verdieping vind je meubels en ook een kleine cafetaria. Een ondergrondse parking biedt ruimte aan 450 auto’s en een nieuw magazijn.

De Kraker werd 35 jaar geleden opgericht als meubelwinkel. Door de jaren heen werd de zaak uitgebreid met Slaapland en Lichtstad. In de vernieuwde zaak zullen zo’n 12 extra mensen werken. De uitbaters gaan bovendien op zoek naar een aantal magazijniers. In hetzelfde pand opent binnenkort ook Media Markt.