Wizz in top 100 van grootste digitale bureaus

WizzWizz Communicatiemakers maakt zijn intrede in de top 100 van de grootste webbureaus in België. Het full service communicatiebureau  uit Herentals is één van de twee Kempense bedrijven in de lijst.

Het top 100-klassement van de Belgische digitale bureaus is een initiatief van het maandblad Inside Digimedia. De lijst voor 2014 werd opgesteld op basis van de brutomarges in 2013 en is een tool om het belang van de digitale bureaus in ons land te kunnen inschatten. Wizz klimt de top 100 in en staat op de 81ste plaats. “Dat stemt ons tevreden”, zeggen zaakvoerders Gert Lathouwers en Bart Gybels. “Een bevestiging dat we goed bezig zijn. De voorbije jaren hebben we dan ook keihard gewerkt.”

Voor de opname in het top 100-klassement wordt het digitaal personeel in rekening gebracht. Bij Wizz werken 6 mensen in de digitale poot. Online communicatie is slechts een deel van wat het bureau doet. “Als full service communicatiebureau bieden we met een 360°-aanpak het ganse pakket aan: online, offline of volledig geïntegreerd. Voor elk domein hebben we specialisten in huis.”