WIZZ Communicatiepartners is erkend door de Vlaamse overheid als dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Hierdoor kunnen bedrijven zich tot 40% laten subsidiëren voor het opstellen van hun communicatieplan. De erkenning kwam er na een audit en een evaluatie van meer dan 15 dossiers over de voorbije 2 jaar.

“Hierop zijn we trots”, zeggen zaakvoerders Gert Lathouwers en Bart Gybels. “De voorbije 15 jaar is WIZZ geëvolueerd van communicatiemakers naar communicatiepartners. Waar we eerst zuiver uitvoerend werkten, bepalen we vandaag mee de communicatiestrategie van KMO’s en organisaties in de brede Kempense regio.”

“Communicatie zit bij vele ondernemers in een donker hoekje”, weten Bart Gybels en Gert Lathouwers. “Precies omdat het vaak ad hoc gebeurt. Zonder de verschillende communicatieacties over een langere periode op elkaar af te stemmen. Met een communicatieplan, een doordachte strategie, buig je als ondernemer je communicatie om naar een investering die loont. De subsidie van 40% voor een communicatieplan helpt ondernemers om communicatie uit dat donkere hoekje te halen.”