De leverancier van beheerspakketten en boekhoudsoftware Wings Software is verhuisd van Heist-op-den-Berg naar Westmeerbeek. Het bedrijf van Mark en Jan Sprengers heeft zijn intrek genomen op de site La Corbeille.

Wing Software heeft de voorbije 30 jaar een ruim klantenbestand opgebouwd met de eigen ontwikkelde software voor boekhouding en logistieke administratie. “De optimale ondersteuning van de gebruiksvriendelijke software komt hierbij telkens op de eerste plaats”, zeggen de zaakvoerders.

“Steeds meer klanten gebruiken onze software online op abonnementsbasis, waarbij het niet langer noodzakelijk is om de initiële opleiding ter plaats bij de klant te doen. Daarom hebben we in het nieuwe gebouw extra aandacht besteed aan opleidingsfaciliteiten.”

Verdere groei
Het nieuwe pand is dubbel zo groot in oppervlakte. Naast een vergader- en opleidingsruimte werd rekening gehouden met de verdere groei van het aantal medewerkers. De nieuwbouw is ingericht volgens de recentste ecologische standaarden en benadert de zero-emissie norm. Door middel van warmtepompen en zonnepanelen wordt een CO2-neutraal energieverbruik gerealiseerd.