Wim Voss, managing director van het Mechelse brandactivation agentschap NewWorld, wordt de nieuwe partner van Tribune-M en neemt de marketing en communicatie voor zijn rekening. De vennootschap Tribune-M werd enkele maanden geleden opgericht binnen Groep Van Eyck uit Kasterlee, die via Catering Van Eyck de catering verzorgt tijdens de thuismatchen van KV Mechelen en in het stadion het restaurant Resto Martinique en evenementenzaal Grand KV uitbaat.

“Wij organiseerden al enkele jaren de hostessenservice op KV Mechelen met NewWorld en zagen de uitbouw van de nieuwe vleugel van het stadion als een enorme opportuniteit om evenementen te organiseren”, verduidelijkt Wim Voss. “Nog te weinig mensen weten dat er niet alleen een prachtig restaurant, maar ook een grote multifunctionele eventlocatie binnen het stadion is. Bovendien zijn er tal van meetingmogelijkheden in de nieuwe office lounges waarvan Tribune-M ook de catering zal voorzien. De uitbouw tot een event-experience centrum wordt een echte win-winsituatie voor zowel de stad, de ondernemingen als het stadion.”

Sterk verankerd
Jan Van Eyck, oprichter en eigenaar van Groep Van Eyck, is tevreden met de komst van Wim Voss als partner. “Met hem hebben we nu extra knowhow in huis op het gebied van marketing, communicatie en evenementenorganisatie. Bovendien is Wim enorm verankerd in het Mechelse. Dit was eigenlijk de schakel die tot nu toe ontbrak in dit ambitieuze project.”