Projectontwikkelaar Wim Gijs uit Retie, zaakvoerder van Apart Bouw, is de nieuwe vennoot van het Molse kantoor van Domestic Makelaars. Hij zal zich toeleggen op de verdere uitbouw van het kantoor. “Mol is een moeilijke markt en de concurrentie is er hard. Met Wim zijn contacten in die regio moeten we er zeker kunnen groeien”, zegt zaakvoerder Jan Daems van Domestic Makelaars.

Wim Gijs verdiende de voorbije jaren zijn sporen als projectontwikkelaar in de regio. Momenteel realiseert hij een nieuw project op de markt in Dessel waar vroeger café Brouwershuis stond. Daarnaast zijn er nog enkele lopende projecten. In Geel realiseert hij in de buurt van Thomas More / KU Leuven een nieuwbouw met een 50-tal businessflats.

Kleinschalig
Domestic Makelaars is sinds 2005 actief op de markt van het residentiële vastgoed in de Kempen. Er zijn kantoren in Beerse, Lichtaart en Mol. Dat laatste werd 2 jaar geleden geopend. “We willen kleinschalig blijven en de markt goed kennen in de regio waar we actief zijn”, legt Jan Daems uit. “In onze ogen is vastgoed maatwerk. We willen groeien, niet door meer kantoren te openen maar door meer omzet te genereren binnen onze bestaande regio. Met Wim die de kar gaat trekken in Mol, moet dat zeker lukken. Hij straalt vertrouwen en rust uit. Dat is een belangrijk in onze sector.”