De fabrikant van rolluiken en zonwering Wilms uit Meerhout is de nieuwe shirtsponsor van de KRC Genk Ladies. Het Kempense bedrijf tekende een overeenkomst voor 3 jaar. “We steuen KRC Genk ladies vooral omdat we hen een eerlijke kans willen geven om hun sport professioneel uit te oefenen. We willen zorgen voor een vooruitgang bij hen”, zegt Ronny Tiri, marketing manager bij Wilms.

Voor Wilms is de sponsoring in het vrouwenvoetbal iets nieuw. “We hebben gemerkt dat de bekendheid van vrouwenvoetbal aan het toenemen is, maar volgens ons kan dit nog altijd beter. We zetten dan ook graag onze schouders mee onder dit mooie project. De KRC Genk Ladies zetten nu al sportief grote stappen en wij kunnen hen helpen om nog verder te evolueren”, aldus Ronny Tiri.

Verliesmatch
Wilms bestaat al meer dan 40 jaar en is een trendsetter op het vlak van rolluiken en zonwering. Het bedrijf zet een duurzame bedrijfsvoering centraal en opende 2 jaar geleden een lakkerij die uniek is in België op het vlak van milieuvriendelijkheid.

Zaterdagavond was de naam Wilms voor het eerste op de shirts van de KRC Genk Ladies te zijn tijdens de bekerfinale tegen Standard de Liège. Die werd overigens verloren met 0-2.