willems-dielsWillems-Diels uit Balen en Saniservice uit Geel – beide gespecialiseerd in verwarming, sanitair en ecologie – slaan de handen in elkaar. Door onderling kennis en ervaringen uit te wisselen, willen beide bedrijven samen hun dienstverlening verder verbeteren.

“De samenwerking met Saniservice is een win-winsituatie voor beide partijen. We kunnen onze ervaringen met elkaar delen en daarnaast vult onze dienstverlening elkaar perfect aan”, vertelt zaakvoerster Anja Willems van Willems-Diels. “Bedoeling is om niet enkel onze kennis met elkaar te delen, maar ook om voortaan gezamenlijke acties te organiseren. Zo houden we bijvoorbeeld demoavonden over ecologische verwarming en warmtepompen. Het informeren van belangstellenden wordt immers een belangrijk onderdeel van de samenwerking.”

“Tegenwoordig is er heel wat te doen over ecologische verwarmingssystemen. Klassieke systemen maken almaar meer plaats voor innovatieve methoden met een hoog rendement en een kleinere ecologische voetafdruk. In de toekomst willen we ons meer gaan focussen op deze wijzigende trend. Met behulp van infoavonden willen we onze klanten meer gaan informeren over de verschillende systemen, de werkwijze en rendementen die ze bieden.“ De eerstvolgende infosessie vindt plaats op 4 augustus.