Je hebt er even op moeten wachten, maar nu kunnen we toch de hoofdact bekendmaken op de komende Made in Kempen Live op donderdag 1 maart bij PFL in Beerse. En dat is niemand minder dan Wilfried Van Baelen, samen met zijn broer Guy oprichter van Galaxy Studios in Mol, en de uitvinder van Auro-3D, een geluidssysteem waarmee ze de wereld veroveren.

Wilfried Van Baelen reist de wereld rond om zijn technologie aan de man te brengen, maar maakt op 1 maart tijd vrij om op Made in Kempen Live het indrukwekkende verhaal te vertellen van een technologie die de Hollywood-studio’s en filmzalen over de hele wereld verovert. Ook wordt de nieuwe geluidsstandaard die Auro-3D claimt, dit jaar ingebouwd in meer dan 1 miljoen auto’s.

De beste artiesten ter wereld streken vaak in het geheim neer in de bossen van Mol-Millegem om in de Galaxy Studios hun muziek op te nemen. Ook werden er al ontelbare internationale filmproducties van muziek en geluid voorzien.

Nu inschrijven
Dit boeiende verhaal wil je niet missen en daarom schrijf je nog vandaag in voor Made in Kempen Live. Met Wilfried Van Baelen is trouwens de line-up compleet. Die vind je hier en via deze weg breng je meteen ook je inschrijving in orde.