Wensen voor een succesvol 2013

Aan de vooravond van een nieuw jaar wenst het communicatiebureau Juneau Cayenne uit Lichtaart alle ondernemers een succesrijk 2013 toe. Juneau Cayenne heeft in enkele maanden een sterke reputatie bijeengewerkt in de Kempen. Nicole Verbeeck en haar medewerkers hebben voor bedrijven altijd het belang van open communicatielijnen naar de buitenwereld uitgedragen. De nieuwjaarswensen die we van het team kregen hebben dan ook alles met de kracht van communicatie te maken:
* “Als communicatiebureau Juneau Cayenne zijn we ervan overtuigd dat goede communicatie voor een bedrijf effectief het verschil kan maken. Het is een kritische factor om toekomstbestendig te zijn en levert een cruciale bijdrage aan de reputatie van onze Kempense ondernemingen. Wij wensen alle bedrijfsleiders daarom veel enthousiasme toe om effectief hun verhalen naar buiten te brengen. Made in Kempen kan daartoe allicht hun medium worden.”

* “Het verschil maak je vooral door innovatie. Bedrijven die innoveren zetten zichzelf op de kaart. Zelfs op de wereldkaart. We mogen hopen dat de Kempense bedrijven hun hoog aangeschreven know-how nog verder optimaliseren.”

* “Mogen we de bedrijven ook nog toewensen dat ze vooral ook de werknemers mee betrekken in hun expansie. Wie zijn werknemers kan enthousiasmeren door open met hen te communiceren wakkert hun passie aan om zich voluit in te zetten voor hun bedrijf.”

De redactie van Made in Kempen sluit zich daar vanzelfsprekend graag bij aan en wenst al zijn lezers een gelukkig nieuwjaar. We hopen dat alle Kempense ondernemers in 2013 nog beter zullen presteren dan in het afgesloten boekjaar. Maar dan gaat het ons niet enkel om de cijfers op de jaarbalans. We hopen vooral dat de ondernemers het nieuwe jaar in goede gezondheid mogen rond maken. Zowel in de familie, in de eigen leefgemeente en uiteraard ook in het bedrijf.

Juneau Cayenne is een jong en ambitieus communicatiebureau dat opgericht werd begin 2011. Het bedrijf werkt ondertussen voor oa. Janssen Pharmaceutica, SPK, KPMG, FlandersBio, Dafra Pharma, Miko, Netropolix, DMG enz.