Zakenkantoor Wellens-Peeters uit Mol-Rauw heeft de verzekeringsportefeuille van kantoor Verbruggen op de Katersberg in Geel overgenomen. Per 1 juni neemt dat zijn intrek op een nieuwe locatie in de Dr. Van de Perrestraat in Geel. Herman Verbruggen blijft aan boord.

Wellens-Peeters verenigt een verzekeringskantoor, een vastgoedafdeling en een Crelan-bankkantoor. Het zakenkantoor wordt geleid door de vennoten Raf Wellens en Senne Peeters. Met deze laatste is al de 3de generatie actief in het kantoor, dat meer dan 60 jaar bestaat.

Een 3-tal jaar geleden nam Wellens-Peeters in Geel met Mira al een verzekeringskantoor in Geel over. Nu volgt een volgende overname, gekoppeld aan een nieuwe locatie.

Mooie match
“We hebben al klanten in Geel en wilden daar onze activiteiten uitbreiden. Dat gebeurt nu door de overname van de verzekeringsportefeuille van Verbruggen”, vertelt Raf Wellens. “Tegelijk brengen we het kantoor van de Katersberg over naar de Dr. Van de Perrestraat in Geel, waar we een ruimte gebruiken binnen het nieuwe filiaal van boekhoudkantoor Kama B. Verzekeringen en boekhouding geven trouwens een mooie match, vinden we.” De opening van het kantoor staat gepland voor 1 juni.

Herman Verbruggen blijft het aanspreekpunt voor de klanten, voor wie trouwens niets verandert. Ook de naam ‘Verbruggen’ blijft behouden en krijgt als ondertitel ‘Zakenkantoor Wellens-Peeters’. De overname brengt het totaal aantal medewerkers bij Zakenkantoor Wellens-Peeters op 10.