Wellens lanceert online kledingzaak

wellens menKledingzaak Wellens Men uit Herentals heeft een nieuwe website: Wellensmen.be. De online verkoop van kleding zit de laatste jaren in de lift, en het nieuwe webplatform van Wellens Men speelt hierop in.

„Websites rond mode evolueren pijlsnel. De markt wordt gedomineerd door grote internationale spelers, maar ook lokale gevestigde waarden springen mee op de kar en bieden nu ook de mogelijkheid om van in de woonkamer kledij te kopen en thuis te laten afleveren. Online winkels zijn ondertussen onmisbaar geworden”, weet Pieter Janssens van Intracto uit Olen die samen met DMD Studio (Antwerpen) instond voor de realisatie van de website.

De website werd voorzien van een volledige webshop met een geavanceerd, maar gebruiksvriendelijk, filtersysteem. Zo kunnen bezoekers in het grote aanbod hun ideaal kledingstuk vinden. „De website werd gebouwd in Drupal Commerce, wat zorgt voor optimale stabiliteit en uitbreidbaarheid. Door sociale media zoals Instagram en Facebook slim in te zetten krijgen bezoekers meer zicht in de wereld van Wellens. En via professionele hoge-resolutie productfotografie kunnen potentiële kopers hun kledingstuk ook online tot in de details bekijken en met een gerust hart bestellen”, aldus Pieter Janssens.pastedGraphic.png