Weer zes Kempense bedrijven failliet

De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak het faillissement uit van Elektro Lauwers, Leistraat 61 in Lichtaart (Kasterlee). De handel in elektrische apparaten is gedagvaard door schuldeisers. Meester Rudi Van Gompel en meester Tom Robeyns treden op als curatoren.

De holdingmaatschappij Ukrinvest, Slommerhof 6 in Hoogstraten werd failliet verklaard op vraag van de schuldeisers. Meester Jean de Chaffoy en meester Luc Plessers zijn de curatoren.

De rechtbank sprak het faillissement uit van het grondwerkbedrijf Intergroup, Hoogeind 27/2 in Meer (Hoogstraten). Dat gebeurde op vraag van het Openbaar Ministerie. Meester Patrick De Ferm is als curator aangesteld.

Het transportbedrijf Sernu, Beemdenstraat 5 in Beerse, ging over de kop na een dagvaarding door het Openbaar Ministerie. Meester Tom Van Even treedt op als curator.

Projectontwikkelaar PDG Projects, Warme Handstraat 9 in Grobbendonk, legde de boeken neer en ging failliet. Meester Jef Van Looy handelt het faillissement als curator af.

De vennootschap van geneesheer, specialist en chirurg Filip Vancoppenolle, Turnhoutsebaan 264 in Mol, is failliet verklaard. De zaakvoerder legde de boeken zelf neer. Meester Tom Vandecruys en meester Silvy Sterckx zijn de curatoren.