Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen opnieuw een heel aantal bedrijven failliet verklaard.

Xandior bvba, Emiel Becquaertlaan 2G7.1 in Mol, werd gedagvaard door schuldeisers. Het leverde diensten i.v.m. beveiligingssystemen. Curator: Eef Stessens.

’t Pleintje LTD, Denefstraat 100 in Lille, is ook failliet na dagvaarding. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Aan de Steenweg op Weelde 20 in Merksplas is de kleinhandel in elektronische huishoudapparaten Elektro Kampioen VOF failliet na dagvaarding. Curator: Wim Nysmans. Die handelt ook het faillissement af van Peter Helms en Maria Hornikx, vennoten van Elektro Kampioen.

Maasdijk bvba, Pater Vinckxhof 6/5 in Baarle-Hertog, was actief in het beheer en de handel in onroerend goed. Het bedrijf werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Mark Bruurs.

De plaatsingsdienst van vloer- en wandbekleding Dell Arte Naessens bvba, Steenweg op Antwerpen 25 in Turnhout, is failliet na dagvaarding. Curator: Tom Van Even.

Ook C&D Constructions Comm.V., Rossem 38 in Herentals, moet de activiteiten stopzetten na dagvaarding. Het bedrijf verrichtte diverse bouwwerkzaamheden. Vennoot Chantal Goos deelt in het faillissement. Curator: Patrick De Ferm.

C.T. Lifting bvba, Adolf Reydamslaan 45 in Mol, was actief in de verhuur en leasing van diverse machines. Het bedrijf is failliet na dagvaarding. Curator: Christophe Geukens.

Het bureau in handelsbemiddeling en handel in onroerend goed Multipro International bvba, Steentjesblok 4 in Geel, moet de activiteiten stopzetten na dagvaarding. Curator: Tom Vandecruys.

Ook het handelsbemiddelingskantoor Gyp-Co bvba, Elzenstraat 25 in Weelde, is failliet na dagvaarding. Curator: Mark Bruurs.

Beradesa bvba, Jacob Smitsstraat 11 in Turnhout, voerde managementactiviteiten uit en legde zelf de boeken neer. Curator: Tom Van Even.

De deur gaat op slot van frituur en broodjesbar Frituur De Kruier bvba, Stationsstraat 18 in Balen, na een faling op aangifte. Er werkten nog 2 mensen. Curator: Christophe Geukens.

Quality sleep bvba, Donk 113 in Mol, een kleinhandel in bedden en matrassen, moet de deuren sluiten na een faillissement op aangifte. Curator: Paul Van Rompaey. Er was nog 1 werknemer in dienst.

Aan Meir 25 in Laakdal valt het doek over D.E.M.S.-Engeneering bvba nadat het bedrijf dat actief was in de vervaardiging van automatische gegevensverwerkende machines, werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Tom Vandecruys.

Werner Van de Poel, Radiumstraat 19 in Olen, baatte café D’Hoeve uit maar vroeg de faling aan. Curator: Ludwig Peeters.

Uitgeverij Mgraphics bvba, Nieuwe Baan 15 in Laakdal, legde zelf de boeken neer. Curator: Tom Vandecruys.