Website Verheyen Betonproducten in het nieuw

verheyen betonproductenVerheyen Betonproducten uit Arendonk, een bedrijf dat deel uitmaakt van de B&R Bouwgroep, heeft zijn nieuwe website klaar. Die heeft een moderne vormgeving, een verbeterde navigatie en een uitgebreide informatie over de Verheyen Betonproducten, de werkwijze en enkele recente realisaties.

“We willen onze bezoekers niet enkel informeren over Verheyen Betonproducten maar ook over de productie en de mogelijkheden met betonproducten. Daarnaast kan je ook links terugvinden naar interessante websites en zijn er ook enkele handige downloads terug te vinden”, zegt de onderneming in een mededeling. “De website is een project dat nooit klaar is. De komende tijd zullen dan ook nog diverse vernieuwingen en verbeteringen plaatsvinden. En uiteraard zullen we de website steeds up-to-date houden met het laatste nieuws en recente realisaties.”

De onderneming stelt zo’n zestig mensen te werk en is actief over heel België. B&R Bouwgroep telt zo’n twintig bedrijven waaronder verschillende bouwbedrijven, enkele gespecialiseerde bedrijven in nichemarkten zoals elektriciteit, beton, sanitair en wegeninfrastructuur. Daarnaast vallen ondersteunende bedrijven op het gebied van bijvoorbeeld de logistiek onder de holding.