Vosschemie-Benelux zet in op gratis workshops over kunststoffen oplossingen

vosschemie beneluxVosschemie-Benelux uit verkoopt al jaren systemen in koudhardende kunststoffen en composietmaterialen aan de industrie en de doe- het-zelf markt. Het familiebedrijf zet ook zwaar in op hun adviserende rol voor professionals en doe-het-zelvers. “Wij geven hen de kans om zich via gratis workshops bij te scholen”, vertelt PR-verantwoordelijke Claudia De Moor. Aanstaande zaterdag lanceren ze een nieuwe workshop Agroflex, een rubberen gietvloer speciaal voor paardentrailers ontwikkeld. “Tijdens de workshop Agroflex wordt getoond hoe je zelf een paardentrailer kan behandelen met Agroflex, een rubbermortel waarmee je van een houten plaat tot een afgewerkt oppervlak kan komen.”

team vosschemieElke tweede zaterdag is de winkel aan de Mechelsesteenweg in Lier geopend. Er worden dan workshops gegeven rond verschillende thema’s: van het behandelen van paardentrailers tot het zelf aanleggen van vijvers en zwembaden. Zowel doe-het-zelvers, studenten als professionals kunnen na inschrijving gratis aan die workshops deelnemen. Je kan luisteren, vragen, zien, voelen, ruiken en zelf doen tijdens een workshop. Er worden handige tips gegeven door verkoopmanager Marc De Moor, die ook auteur is van het boek ‘Werken met innovatieve materialen: koudharde kunststoffen’.

Vosschemie Benelux is een familiebedrijf met al meer dan 40 jaar ervaring. Naast Marc en Claudia De Moor is ook Dania De Moor actief in het bedrijf als zaakvoerder en logistiek en aankoopmanager. “Wij groeiden alle drie op te midden van deze moderne en innovatieve producten. Na de overname van de firma van onze ouders (Remi en Elke De Moor)  in 2009, hebben wij de zaak in 2011-2012 volledig vernieuwd.” Het Lierse bedrijf is actief binnen de Benelux en kan rekenen op een hecht dynamisch team van 10 vaste medewerkers. Dat zijn onder andere technisch adviseurs, verkopers, logistieke mensen, boekhouders en afvullers.

Verwant en interessant: