Vosschemie Benelux lanceert douchepasta

Douchepasta (1)Vier op de tien douches laten water door. Deze lekkages kunnen aanleiding geven tot serieuze gevolgschade. Vosschemie Benelux uit Lier heeft daarom de douchepasta gelanceerd. “De douchepasta maakt douchewanden en -vloeren waterdicht”, vertelt Claudia De Moor. “Het is een glasvezel versterkte pasta die snel en eenvoudig aan te brengen is.”

De instructie video kan bekeken worden op het Youtube kanaal van Vosschemie Benelux. Tevens wordt op één van de gratis workshops ook besproken en gedemonstreerd hoe je zelf een douchewand en vloer waterdicht kan maken met de douchepasta. “Er wordt getoond hoe je vanaf een bestaande ondergrond tot een afgewerkt oppervlak komt”, vertelt Marc De Moor. “Deze workshop is zowel voor particulieren als voor de vakman van toepassing. Elke tweede zaterdag is de winkel open en worden er workshops gegeven rond verschillende thema’s. Iedereen kan gratis aan die workshops deelnemen. Voorkennis is niet nodig, inschrijven kan je best wel doen. Je kan luisteren, vragen, zien, voelen, ruiken en zelf doen tijdens een workshop. Er worden handige tips gegeven.”

Vosschemie Benelux is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring, dat systemen in koudhardende kunststoffen en composietmaterialen verkoopt aan de industrie en de doe- het-zelf markt. “Naast de verkoop van deze producten geven we ook technisch advies, begeleiding en ondersteuning aan onze klanten.” Het Lierse bedrijf is actief binnen de Benelux en kan rekenen op een hecht dynamisch team van 10 vaste medewerkers. Dat zijn onder andere technisch adviseurs, verkopers, logistieke mensen, boekhouders en afvullers.