De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen het faillissement ingeluid van 11 bedrijven.

Hufkens Holding bvba, Beekhoek 14 in Geel, werd gedagvaard door schuldeisers. Curatoren: Steven Heylen.

Ook Maggy Horemans, Europawijk 30/806 in Mol, hoorde het faillissement uitspreken na dagvaarding. Curator: Eef Stessens.

Maarten Van Eynde, Herenthoutseweg 190 in Herentals, voerde ambulance- en ziekenvervoer uit. Hij legde zelf de boeken neer. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

A&T Natuursteenwerken bvba, Molenstraat 77/4 in Baarle-Hertog, was gespecialiseerd in het plaatsen van tegels. De onderneming vroeg zelf de faling. Curator: Mark Bruurs.

Ives Lievens, Bloemstraat 7 in Retie, runde een schrijnwerkerij maar zetten zijn activiteiten zelf stop. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

De eetgelegenheid Pizza Stunter VOF, Chaamseweg 24 bus 1 in Baarle-Hertog, is failliet na dagvaarding. Dat is ook het geval voor vennoten Elvan en Fatih Gorcu. Curator: Mark Bruurs.

Tim Van Hoof, Langestraat 76 in Hulshout, was actief als traiteur maar werd gedagvaard door schuldeisers. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

Saskia De Leeuw, Snepkenshof 28 in Kasterlee, baatte het Frans-Aziatisch restaurant Bamboo uit. Ze legde zelf de boeken neer. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Visser Frank nv, Prinsenpad 2 in Rijkevorsel, runde een warenhuis/superette. De onderneming vroeg zelf de faling aan. Curator: Katty Somers.

Kristof Verkoeyen, Groesgoor 1 in Dessel, was actief als zelfstandig mecanicien en voerde algemene aannemingen uit. Hij gooide zelf de handdoek. Curator: Benny Backx.

John Gabriels, Ginderbuiten 9 bus 3 in Mol, runde de eenmanszaak Klinkerwerken JGB. Hij vroeg zelf het faillissement aan. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Indienen van de schuldvorderingen voor 2 januari 2018.

Hier vind je nog meer recente falingen en stopzettingen van ondernemingen.