De handelsrechtbank in Turnhout heeft vandaag het faillissement ingeleid van 10 Kempense ondernemingen.

Soho bvba, Gestelsesteenwag 183 bus 11 in Meerhout, werd gedagvaard door schuldeisers. Het bedrijf was actief in handelsbemiddeling in goederen. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Multifood Co. Bvba, Merode-Center 33 in Turnhout, is ook failliet na dagvaarding. Het gaat om een kleinhandel in diverse goederen. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Nog na dagvaarding moet de deur op slot van café Den Beiaard VOF, Oudebaan 44B in Vosselaar. Ook vennoten Peter Kaspereit en Hedwig Pelckmans werden failliet verklaard. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Nikl Comm.V. was een groothandel in reinigingsmiddelen aan de Desmedtstraat 28A in Minderhout. Het bedrijf is failliet op dagvaarding, zo ook vennoten Hendrikje Van Oosterhout en Laurens Vermue. Curator: Mark Bruurs.

Dienstencentrale Limburg bvba, Diamantstraat 8/401 in Herentals, was actief als hoefsmid en in het vervaardigen van metalen constructies voor de bouw. De vennootschap werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Steven Heylen.

Reef Company bvba was een handel in aquariums en zeedieren aan Vekenakker 4 in Minderhout. De zaakvoerder legde zelf de boeken neer. Er was nog 1 medewerker in dienst. Curator: Mark Bruurs.

Het spel is uit voor Game Out bvba, Industriepark 12 in Hulshout. Het bedrijf runde een zaak in lasergames en paintball. De zaakvoerder gooide zelf de handdoek. Curator: Benny Backx.

Bakkerij De Lucx bvba, Kerkstraat 10 in Oud-Turnhout, moet de deuren sluiten na een faillissement op aangifte. Curator: Ronny Ceusters.

De zaakvoerster van restaurant Sprouts bvba, de Merodelei 151 in Turnhout, vroeg zelf de faling aan. Er was nog 1 medewerker in dienst. Curatoren: Noël Devos en Geert Naulaerts.

Van Gestel Voegwerken Comm.V., Kantstraat 19 in Dessel, is failliet op aangifte. Dat is ook het geval voor vennoot Leo Van Gestel. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Indienen van de schuldvorderingen tot 13 juni 2017.

Hier vind je nog meer recente falingen en stopzettingen van ondernemingen.