De handelsrechter in Turnhout heeft vanmorgen de faling uitgesproken van 7 bedrijven.

Stabel-it bvba, Emiel Becquaertlaan 2/2.7 in Mol, werd gedagvaard door schuldeisers. De firma had een hele waslijst aan activiteiten: handelsbemiddelingen, groothandel, kleinhandel en advies in computers, randapparatuur en programma’s. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Ook het makelaarskantoor Hufkens Immo nv, Beekhoek 14 in Geel, moet de activiteiten stoppen na een faillissement op dagvaarding. Curator: Steven Heylen.

Case Unlimited Comm.V., St.-Odradastraat 28 in Mol, was actief in grondwerken en werd gedagvaard tot faillissement. Ook vennoot Cornelis Vuik deelt in de faling. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Nog na dagvaarding valt het doek over Evers Hydraulic bvba, Rauwelkoven 87R in Geel. De onderneming voerde elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen uit. Curator: Gert Verreyt.

Airsoft Supply bvba, Oostmalsesteenweg 337 in Rijkevorsel, runde een groot- en kleinhandel in bloemen en planten. De onderneming werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Wim Nysmans.

Café Chapeau bvba, Steenweg op Turnhout 8 in Merksplas, stapte zelf naar de rechtbank om de faling aan te vragen. Curator: Tom Van Even.

Nog een horecazaak die de deuren sluit, in dit geval na dagvaarding, is Café De Prins bvba, Diestsebaan 19 in Herselt. Curator: An Notelteirs.

Indienen van de schuldvorderingen voor 3 april 2018.