De handelsrechtbank in Turnhout heeft vandaag het lot bezegeld van 11 bedrijven door ze failliet te verklaren.

De ontwikkelaar van residentiële bouwprojecten Ceusters & Muyldermans bvba, Vuurmolenstraat 11 in Balen, werd na dagvaarding failliet verklaard. Curatoren: Noël Devos en Geert Naulaerts.

De taxi’s van Lyberty Cars bvba, Gelmelstraat 52 in Hoogstraten, blijven voortaan aan de kant na een faling op dagvaarding. Curator: Patrick De Ferm.

Nog na dagvaarding valt het doek over Peridot bvba, Amsterdamstraat 64 in Meer, een groothandel in ruwe plantaardige en dierlijke oliën en vetten. Curator: Patrick De Ferm.

Eetgelegenheid China Garden & Sushi bvba, Sluis 151 in Mol, moet de deuren sluiten. De onderneming werd gedagvaard door schuldeisers. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Het fokbedrijf van melkvee JM Invest bvba, Bremheidelaan 4 in Turnhout, is failliet na dagvaarding. Curator: Wim Nysmans.

Ook na dagvaarding moet Empire Cars Comm. V., Rauwelkoven 87K in Geel, de activiteiten staken. Dat geldt ook voor vennoot Helmut Van Offenwert uit Oostende. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Cell-Tech bvba, Rauwelkoven 87 in Geel, legde zich toe op handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen, elektrisch en elektronisch materiaal. Het bedrijf werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Benny Backx.

Flecs bvba, Pastoor Cooremansstraat 3 in Groot-Bijgaarden, specialiseerde zich in administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren en is failliet na dagvaarding. Curator: Ronny Ceusters.

Handelsonderneming R.V.E. bvba, Leopoldstraat 16 in Turnhout, baatte de groot- en kleinhandel in lederwaren Lederwaren Tijl uit. De onderneming legde zelf de boeken neer. Er waren nog 2 werknemers in dienst. Curator: Katty Somers.

Nog op aangifte sprak de rechtbank de faling uit van Dylan Boogaerts, Horststraat 36 in Arendonk, gespecialiseerd in centrale verwarming en sanitair. Curator: Tom Van Even.

David Vandebeek, Goorkenshof 7B1 in Westerlo, moet de activiteiten stopzetten van zijn schrijnwerkerij in ramen en deuren DV Concept na een faillissement op aangifte. Curator: Paul Van Rompaey.

De schuldvorderingen worden ingewacht tegen 11 april 2017.

Nog meer falingen en stopzettingen van ondernemingen vind je hier.