De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen 10 ondernemingen failliet verklaard.

Tack en Kinderen Comm.V., Schoor 87 in Balen, plaatste vloer- en wandtegels en verrichte andere bouwwerkzaamheden. Het bedrijf werd gedagvaard door schuldeisers. Ook vennoot Dave Tack deelt in het faillissement. Curator: Christophe Geukens.

Sorpresa Italiana – Mille Paste bvba, Houtstraat 1 in Westerlo, is failliet op aangifte. De onderneming specialiseerde zich in de verkoop van voeding. Curator: Paul Van Rompaey.

Nog op aangifte valt het doek over Roychem bvba, Turnhoutsebaan 75 in Lille, een ‘tussenpersoon in handel’. Curator: Katty Somers.

Cyti bvba, Rauwelkoven 87 in Geel, is failliet na dagvaarding. Het gaat om een adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer. Curator: Gert Verreyt.

Casa Pedro Comm.V, Voogdijstraat 11/1 in Mol, is een groothandel in groenten, fruit en vlees en werd gedagvaard tot faillissement. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Nog na dagvaarding worden de activiteiten – bouw van auto- en andere wegen – van BWI Algemene Aannemingen bvba, Statiestraat 37 in Beerse, stilgelegd. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Horecazaak Excelsior Comm.V, Steenweg op Zevendonk 75 in Turnhout, is failliet op aangifte. Datzelfde geldt voor vennoot Quinten Van der Schoot. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Dienstenchequebedrijf Miksen bvba, Lindelaan 17 in Bouwel, legde zelf de boeken neer. Curator: Steven Heylen.

De kleinhandel in textiel Adentro bvba, Patersstraat 22 in Turnhout, vroeg zelf het faillissement aan. Curator: Benny Backx.

Etienne van Iersel runde horecazaak Ice Dram, Zegeplein 2 in Turnhout. Hij besliste om zelf de boeken neer te leggen. Curator: Benny Backx.

Indiening van de schuldvorderingen voor 25 april 2017.

Hier vind je nog meer recente falingen en stopzettingen van ondernemingen.