Voka Kempen organiseert tiende ledenontmoeting

Jan Hendrickx_zomerbabbelOp donderdag 26 september organiseert werkgeversorganisatie Voka Kempen haar tiende Ledenontmoeting. De nieuwe leden krijgen de kans zich via een informele netwerkbeurs voor te stellen aan de andere leden van Voka Kempen. In totaal zijn er sinds de vorige ledenontmoeting 114 nieuwe leden bijgekomen. “Tijdens onze ledenontmoeting maken onze leden kennis met de nieuwe lichting leden”, zegt Jan Hendrickx, algemeen directeur Voka – Kamer van Koophandel Kempen. “Bedrijven die tijdens het afgelopen werkingsjaar lid werden van de Kempense Kamer krijgen de mogelijkheid om zichzelf en hun producten of diensten gratis voor te stellen tijdens een contactshop. Dit jaar zullen een veertigtal nieuwe leden zich tijdens deze mini-beurs voorstellen. Ook de bezoekers, de leden van Voka Kempen, mogen gratis naar dit mooie event komen.”

De ledenontmoeting met contactshop blijft een voltreffer, ook voor deze editie schreven zich al 250 geïnteresseerden in. “Netwerken is en blijft een must voor de moderne ondernemer”, zegt Hendrickx. “De  ledenontmoeting is voor onze nieuwe leden de uitgelezen kans om zich snel te integreren in onze Voka Kempen-familie. Tijdens de ledenontmoeting zijn ook alle Voka Kempen-medewerkers aanwezig. Ze staan de hele avond ter beschikking van de standhouders en bezoekers. In de eerste plaats om kennis te maken met de nieuwe leden. Maar ook om hun oor te luister te leggen bij de anciens om zo onze dienstverlening nog beter af te stemmen op wat de bedrijven nodig hebben.”

Sinds vorig jaar wordt de ledenontmoeting gecombineerd met het event Excellente en Jarige Ondernemingen 2013. “We zetten die dag dus niet alleen onze nieuwe leden, maar ook drie excellente groeibedrijven en enkele jarige ondernemingen uit de Kempen in de spotlights.” Het gratis event vindt plaats bij De Vesten in Laakdal. Doorlopend tussen 16.30 en 22.00 uur kunnen bezoekers de netwerkbeurs bezoeken. Tussen 18.30 en 19.30 uur vindt de academische zitting plaats. Hier worden de jarige bedrijven gehuldigd en wordt de winnaar van de Award Excellente Onderneming 2013 bekend gemaakt.” Voka Kempen telt op dit moment 1 350 leden.