Voka Kempen Midden informeert over realisaties

Het lokale ondernemersnetwerk Voka Kempen Midden  informeert de bedrijven uit haar actiegebied a.s. donderdag 24 oktober over haar realisaties en toekomstplannen. Made in Kempen sprak nu al met voorzitter Koen Van den Brande (SITA).

“We kunnen prat gaan op een aantal fijne realisaties het afgelopen jaar. Zo werken we met ons netwerk rond bedrijventerreinmanagement. Op vlak van consortiumbewaking sloten 129 bedrijven zich aan! We brengen onderwijs en ondernemen dichter bij elkaar door initiatieven te lanceren die leerlingen wegwijs maken in de behoeften en vereisten van de bedrijven waar zij na hun studies terecht kunnen komen. Daarnaast ondersteunen we het initiatief ‘ondernemend Lille’, een nieuw netwerkinitiatief voor de lokale ondernemers van Lille. Ook enkele bedrijven uit Beerse hebben zich geëngageerd in een werkgroep industrie Beerse.”

Voka Midden Kempen heeft heel wat toekomstplannen. “We zijn betrokken bij het bewegwijzeringsplan voor de bedrijvenzones in Beerse dat in 2014 zal worden uitgerold. De gemeente Beerse neemt ook een aantal initiatieven rond “Groen Seizoen 2014” waarbij bedrijven een scan kunnen laten uitvoeren van hun groenzones  en deze zo beter kunnen integreren in hun omgeving. In dat kader van duurzaamheid zullen we volgend jaar ook een seminarie organiseren rond energie. Ook de mobiliteit in de Kempen blijft een aandachtspunt.”

Wie hierbij meer tekst en uitleg wenst, kan terecht op het 7in1Event op donderdagavond 24 oktober dat plaatsvindt vanaf 18 uur in het kunstforum van Würth in Turnhout. Het volledige programma en de inschrijvingsmodaliteiten vind je op www.voka.be/kempen/7in1

Voka Kempen Midden is het Lokaal Ondernemersnetwerk van Voka Kempen voor de stad Turnhout en de gemeenten Beerse, Kasterlee, Lille, Oud-Turnhout, Ravels en Vosselaar. Het bestuur bestaat uit geëngageerde ondernemers en vertegenwoordigers van Voka. Voka Kempen Midden neemt initiatieven die bijdragen tot een ondernemingsvriendelijke gemeente en die jouw lokaal netwerk versterken. Voor meer info over de werking van Voka Kempen Midden kan je terecht op de website